BALIKESİR / MANYAS - Atatürk Ortaokulu

0(266) 818 12 81
0(266) 818 12 81
Adres
MALTEPE MAH. DEĞİRMENDERE CAD. BALIKESIR MANYAS ATATÜRK ORTAOKULU NO: 26 MANYAS / BALIKESİR
Vizyon
Hedeflerinin farkında olan ve hedeflerine ulaşmak için mücadele eden öğrenciler yetiştiren kurum olmak
Misyon
*Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, milli tarihini öğrenmeye hevesli ve ülke sevgisi ile dolu olan, * Kendini tanıyarak yeteneklerine uygun hedefler belirleyebilen, * Hedeflerine uygun plan oluşturma yeterliliğine sahip, * Kendinin ve yaşadığı toplumun ihtiyaçları ile mutluluğunu dikkate alan, * Özgüvene sahip, çevresince sevilen; çevresine duyarlı, * Kitap okumayı, su içmek gibi ihtiyaç olarak gören, * Çağın gerektirdiği teknolojiyi öğrenen, kullanan ve yeniliklere açık olan, * Kararsızlığa düşmeyen, en kötü anda bile umut dolu olan, * Türkiye´nin bağımsızlığına, kendi benliğine ve milli geleneklerine düşman olan unsurlarla gerektiği gibi mücadele edebilen; dostunu düşmanını tanıyarak kararlı adımlar atabilen, öğrenciler yetiştirmek.
09.10 başlama 13:30 Ders Bitiş saatlerimizdir.
Kaloriferli
5.sınıflar İngilizce ağırlıklı eğitim yapmaktadır.
Servis Bilgisi
Taşımalı Eğitim kapsamında, kırsal mahallerimizde yaşayan öğrencilerimiz servisler ile okula gelmektedir.
Yerleşim Yeri
Yerleşim Yeri:Şehir (İlçe Merkezi) Hizmet Bölgesi:1 Hizmet Alanı:5 Hizmet Puanı:14 Zorunlu Hizmet Süresi:Var
İl Merkezine 85 km uzaklıktadır. İlçe Merkezindedir.